SKU
0000

Aisthesis (aspiratie en infiltratie)

Ons nieuwe Aisthesis is een aspiratie én infiltratie systeem. Door het combineren van onze geavanceerde chirurgische aspiratiepomp met de vibratie-vrije en gebruiksvriendelijke infiltratie pomp komen we tot een ruimtebesparend en kosteneffectief alles-in-een apparaat.

Aspiratie:

De Aisthesis systemen hebben een volledig controleerbare vacuüm bediening; waardoor een zeer sterk tot aan een flauw vacuüm geboden wordt. De knoop vermijdende pneumatische voetschakelaar zorgt voor een betrouwbare Aan/Uit bediening op afstand. De tissue opvang-canister is verstelbaar zodat u de hoogte van de canister kunt instellen tot een zichtbare hoogte. De Aisthesis maakt ten volle gebruik van hedendaagse ontwikkelingen in geluidsonderdrukking technieken om u een van de stilste aspiratiemachines te kunnen leveren van vandaag de dag.

Infiltratie:

De Aisthesis systemen zijn trillingvrij, geluidsarm en in staat infusiesnelheden te bereiken van 10 ml/min. tot 1200 ml/min. gecombineerd met een zeer simpel digitaal bedieningspaneel voor de tumescente vloeistof. Het systeem vergt weinig onderhoud en heeft aansluitingen voor makkelijk te verwisselen infusieslangen. De slangen kunnen verwisseld worden in minder dan 20 seconden.

Het is een klein, gemakkelijk en efficiënt systeem. Accurate, betrouwbare controle van tumescente vloeistof met een makkelijk te lezen digitale display. Een eenvoudig bedieningspaneel zorgt voor one-push Starten/Stoppen, Verhogen/Verlagen en Vooruit/Achteruit. De pomp wordt geleverd met een pneumatische voetschakelaar voor hands-free start en stop.

Voordelen:

  • Fijnmazig te controleren infusie of aspiratie snelheden.
  • Stil en trillingvrij
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsvrij

 

De juiste prijs van dit product vragen wij rechtstreeks op bij de fabrikant na het plaatsen in uw winkelmand.

To Top