SKU
M-800200

Bio Cellulose Mask | Cosmenology

Log in om prijzen te zien en te bestellen

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. 

Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op gezicht en hals. Vermijd het gebied rondom de ogen. Gebruik een of twee keer per week. 20 tot 25 minuten laten inwerken en vervolgens afnemen met een koud kompres. Voor maximum resultaat adviseren wij om het masker terug in de verpakking te plaatsen en mee te geven aan de klant. In de nacht kan men met het masker op slapen. Dit zorgt voor een absoluut verbluffend resultaat.

Bio-cellulose anti-rimpel masker: Het bio-cellulose masker opent de transdermale weg waardoor de hyper-effectieve Matrixyl peptides diep in deepidermis de collageen productie op gang brengen. Het unieke bio-cellulose masker voelt aan als een echte huid. Het sluit perfect aan. Het houdt 4 keer zoveel vocht vast en is na 45 minuten nog steeds vochtig en soepel. Bio-cellulose wordt gemaakt van gefermenteerde planten en fruit door micro-organismen. Dit product is natuurlijk, lijkt op de menselijke huid, is zacht en opent via een overdruk de transdermale weg. De Matrixyl peptides wekken synthese op in de cellen, waardoor zij op een natuurlijke manier de decollageen productie verhogen. Dit is duidelijk een zeer effectief en high-tech masker.

Biocellulose is een van de fijnste vezels aanwezig in de natuur. Het bio-cellulose masker hecht bijzonder goed en fijnmazig aan de huid. Bio-cellulose creëert een osmotische overdruk in deze gesloten omgeving. Hierdoor dringen werkstoffen door tot in de epidermis. Deze techniek heet 'ODT' en maakt het ideaal voor professionele beauty specialisten. Het bio-cellulose masker combineert de voordelen van verschillende materialen om zo een beautybehandeling van de hoogste kwaliteit te verschaffen. Ook wel bekend als transdermale technologie. Het bio-cellulosemasker en de huid vormen een gesloten omgeving. Wanneer deze ruimte langzaam opwarmt, openen de poriën waardoor de werkstoffen worden opgenomen in de huid.

Chemische materialen veroorzaken snel allergieën en verstoppen de huid. Het serum “Matrixyl” is een peptide ontwikkeld door een Frans laboratorium. Het maakt fijne lijntjes glad met nog kleinere moleculen die nog dieper de huid penetreren. Matrixyl stimuleert tot de synthese van de eigen cellen die daardoor geprikkeld worden zelf collageen aan te maken. Rimpels vervlakken direct en de huid trekt strak.

Matrixyl (palmitoyl pentapeptide) is vandaag de dag een van de meest vooruitstrevende en effectieve peptidemoleculen op de markt. Dit is de laatste generatie high-end anti-aging en anti rimpel producten verkrijgbaar. In combinatie met de zeer kleine nanofibers die tot 4 keer zoveel vocht en werkstoffen vast kunnen houden, bereikt u met dit masker verbluffende resultaten.

Laatste generatie Matrixyl peptide stimuleert de eigen collageen aanmaak. Het is 100% natuurlijk. Het bio-cellulose masker trekt zichzelf om de huid vast. Product van microben en geschikt voor transdermale techniek. Houdt 4 keer zoveel vocht en werkstoffen vast. Na 45 minuten is het masker nog steeds vochtig en soepel.

 

Ingrediënten:

- Tocopherol

- Steareth-2

- Polysorbate 20

- Paraffinum Liquidum

- Squalane

- Isononyl Isononanoate

- Water

- Hydroxyethylcellulose

- Disodium Edta

- Butylene Glycol

- Propylene Glycol

- Allantoin

- Betaine

- Panthenol

- Carbomber

- Triethanolamine

- Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Collagen
 
- Palmitoyl Oligopeptide
 
- Copper Tripeptide-1
 
- Palmitoyl Pentapeptide -4
 
- Palmitoyl Pentapeptide -7
 
- Tranexamic Acid
 
- Sodium Hyaluronate
 
- Methylisothiazolinone
Meer informatie
MERK
Cosmenology
To Top