SKU
C-800413

Degreasing Lotion

Log in om prijzen te zien en te bestellen

Ontvettende, zuurstofhoudende lotion met een licht exfolierende werking voor het lichaam en gezicht.

Eigenschappen: Degreasing Lotion is een ontvettende, exfolierende lotion voor lichaam en gezicht. Verwijdert de dode huidcellen, onzuiverheden en de vetlaag van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid vrij is van blokkades en beter open staat voor het inwerken van werkstoffen zoals peelingen, electroporatie, microdermabrasie, zuurstof behandelingen, etcetera. Ook in te zetten als zeer geconcentreerde, hoogwaardige lotion voor thuisgebruik. Degreasing Lotion stimuleert de cel regeneratie & verwijdert overtallig vet uit de hoornlaag van het gezicht en lichaam.

Ingrediënten: Waterph 8.5 Aceton - Vloeistof met vetoplossende eigenschappen Gehydroliseerde Soja Eiwitten - Deze hebben een terug vettende werking en geven de huid een mooie glans BUTYLENE GLYCOL - Zachte alcohol die werkt als huidbevochtiger en helpt om werkstoffen dieper door te laten dringen in de huid Phenoxyethanol - Kleurloze parabeen vrije conservering met bacteriedodende werking Biotine- Vitamine H - Voor groei en herstelprocessen van de huid Presentatie: 400 ml / 13.5 fl.oz

Gebruiksaanwijzing: Nadat de huid is gereinigd met de Micelair Cleansing Water bereiden we met deze ontvettende lotion (Degreasing Lotion) de huid voor op de volgende stap. Breng de lotion aan op een rondel/ gaasje en haal het met lichte druk over de huid heen. Op verstopte porien en hyperpigmentaties wat steviger heen en weer bewegen voor een diepere werking.

Zeer goed in te zetten als Pre-Peel voor een Medische Peel. Tevens ook geschikt voor het ontvetten van de huid wanneer dit nodig is om effectiever te kunnen behandelen. Zeer goed in te zetten als hoog geconcentreerde Tonic voor thuis gebruik. De dag/nacht creme zal hierdoor beter opgenomen worden door de huid. Zeer goed in te zetten als reinigingsproduct voor het lichaam. Bijvoorbeeld lichte acné op de bovenarmen. 2 keer per dag gebruiken om de onderhuidse bacterie te laten stoppen met delen.

Meer informatie
MERK
Simildiet Laboratories
To Top