SKU
M-PEN-01

Meso Shooter

Log in om prijzen te zien en te bestellen

Meso Shooter = MicroNeedling | Penetreren met naaldjes recht in de huid voor het toelaten van werkstoffen in de cel

Hoogwaardige vitamines, mineralen en peptides kunnen met dit systeem naar de kern van de cel worden getransporteerd. Dit resulteert in direct zichtbare huidverbetering en bij kuurverband zal dit huidverbetering voor de langere termijn bewerkstelligen. De huid is hersteld, vernieuwd, nieuw collageen is aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger. 

Advies: na een microdermabrasie behandeling of peeling de huid direct voeden met de SkinActiv voor spiercontractie en transdermaal inbrengen van werkstoffen welke het resultaat van de voorgaande behandeling met de synergie methode versterken. Hierna met de Meso Shooter de kanalen extra poreren voor aanmaak van collageen en elastine. Na deze behandeling de huid niet meer masseren omdat de werkstoffen dan afgevoerd zullen worden. Afsluiten met een SPF factor 50 cream zonder alcohol.
 
 

Meso Shooter (Cosmenology):

De Meso pen ( MicroNeedling) is in de cosmetiek een relatief nieuw procédé om werkstoffen met naaldjes naar binnen te brengen. Door een specifieke rechtop staande naaldjes houding kunt u rechte openingen in de huid maken. De aanpasbare dieptemaat van de naaldjes zorgt ervoor dat u op de verschillende lokale gelaatsdelen met de juiste diepte kunt werken zonder hiervoor verschillende naalden nodig te hebben per client. Meerdere snelheden technologie + verstelbare diepte. Mogelijkheden voor gelaat en lichaamstoepassingen. 

 •  Meso Pen maakt verticaal honderden microwondjes p/sec
 •  Snelheid product doorlating: 1 gram/ 60-90 seconden 
 •  Needle Speed 110 cyles/second (1300 microchannels per second) 20% sneller dan meeste systemen
 •  Steriele naalden
 •  MicroNeedling met draad (constistente snelheid)
 •  Lage kostprijs per disposable needle met CE keurmerk (4,50 per cartridge)
 •  Certificaat na afloop van de geprotocolleerde training welke gratis is bij aanschaf van het systeem voor reeds bestaande depositaires

 

Met de Meso Shooter kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen, genaamd MicroNeedling.

Het grote voordeel van de Meso Shooter is dat het een automatische pen is die meerdere snelheden technologie en een verstelbare diepte werking bezit. 

In de cosmetiek wordt MicroNeedling met veel succes toegepast om het natuurlijk wondgenezingsproces in de huid te activeren en hierdoor bereikt men stimulatie van keratinocyten en fibroblasten. Deze in hun actieve regeneratie proces zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. 

 

Voordelen Meso Shooter:

 •  Geen injecties zoals de Meso-Guns
 •  Zeer eenvoudig in gebruik
 •  Geen contra-indicaties
 •  Geen blauwe plekken en/of negatieve schade op cosmetisch niveau
 •  Werkt uitstekend op littekens, acne, pigmentatie, lifting en rimpelvermindering ter aanvulling op bestaande behandelingen
 •  Uitstekend te combineren met andere cosmetische behandelvormen, waaronder microdermabrasie en medische peels + SkinActiv (meso-elektroporatie)
 •  CE/Rohs gekeurt zowel systeem als disposables

 

Ontvang bij aanschaf van de Meso Shooter 2 specifieke serums cadeau ** Hyaluronic Acid 3% + DMAE 

Kosten voor de opleiding zijn: EUR 90,- p.p (bestaande klanten ontvangen gratis opleidingen bij Chloe & Co)

 

Maak een gratis account aan om productsheets, behandelptrotocollen en handleidingen te kunnen downloaden
en prijzen in te zien. Uw account activeren wij veelal binnen 24 uur na controle van uw bedrijfsgegevens. 

 

 Leasing mogelijk mits het bedrijf > 2 jaar bestaat ingeschreven bij de kvk

 

Meer informatie
MERK
Cosmenology
To Top