OVER ONS

CHLOÉ & CO BV IS EEN DESIGNER EN ONTWERPER VAN COSMETISCHE & MEDISCHE SYSTEMEN WELKE LANDELIJK EN INTERNATIONAAL VERKOCHT WORDEN.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de professionele ontwikkeling van apparatuur. Een ontwerper en eigen leverancier van IPL apparatuur, microdermabrasie apparatuur en meso apparatuur is de Cosmetische kant van ons bedrijf. De producten welke wij aanbieden zijn in onze Europese laboratoriums ontwikkeld en vervaardigd. Bij alle vier de systemen mogelijk te gebruiken. In de productlijnen hebben wij ons specifiek gespecialiseerd in hoogwaardige Peelingen & serums welke de huid barrière kunnen doorbreken. Met de juiste steriele Intensive en ION serums kunnen we de huid (met een op maat gemaakt advies) in de celkern voeden. Elke huid is anders en heeft een persoonlijke voeding nodig. Wanneer men met apparatuur werkt zijn er interessante huidverbeterende resultaten te behalen.

Bezig met laden...

Wanneer men met een combinatie van apparatuur werkt is een nog hoogwaardiger resultaat te behalen. Het voeden van de huid na een apparatuursbehandeling geeft eigenlijk de sleutel tot het succes van de, te behalen resultaten. De apparatuur heeft een bepaald effect bewerkstelligd en nu dient te huid zich te herstellen. Herstellen gaat pas optimaal wanneer de cel onder de huid voldoende energie heeft om dit effect te kunnen bewerkstelligen. Door de juiste voeding kan de huid zich sneller en beter herstellen. Wanneer de huid oppervlakkig gevoed wordt na een apparatuur behandeling zal het resultaat nimmer hetzelfde zijn dan wanneer men met specifieke werkstoffen het celmembraam tijdelijk laat openen om de juiste biologische werkstoffen binnen te brengen in de cel (Aquaporines). Dit waar de huid het nodig acht en tot huidverbetering kan aanzetten. Je bent dan primair bezig met directe huidverbetering maar ook met huidverbetering voor de langere termijn. Op deze manier kun je jezelf onderscheiden van de baisisalon naar de gespecialiseerde salon. En van de gespecialiseerde salon naar een vakbekwaam instituut.

Het te gebruiken serum is geen bijzaak maar de primaire hoofdzaak voor een juist effect wat mogelijk te behalen is. We kunnen dus zeggen 1 + 1 = 3 Het laboratorium waar wij onze intensive en ION serums laten maken heeft al meer dan 25 jaar ervaring enkel op deze ontwikkeling. Ons laboratorium werkt met 100% biologische stoffen. Dus geen synthetische toevoegingen. Onze geprotocolleerde trainingen worden gegeven door onze ervaren en professionele trainster. Alle geprotocolleerde trainingen ontvangen onze clienten op een zeer duidelijke en informatieve manier. Wij geven niet alleen uitleg van het onderwerp maar kijken tijdens de training naar de primaire en secundaire mogelijkheden en geven inhoudelijk uitleg hoe we nu met deze huidverbetering bezig zijn en waarom we dit op deze manier doen. Dus geen merk training, maar een echte training over de mogelijkheden welke we kunnen bereiken. Je huidige merk blijf je daardoor behouden en je kunt altijd zelf kiezen of je er nog versterkers aan toe wilt voegen voor optimaal resultaat in jouw instituut.  Elk product en systeem dat wij verkopen heeft minimaal CE keuring en in sommige gevallen zelfs een Medisch Certificaat en het keurmerk FDA.

3 SEGMENTEN VAN DE CHLOE & CO BV.

Innovative Medicals (Plastic Surgery)

Innovative Medicals is de medische tak van Chloé & Co. BV. Innovative Medicals Europe is gespecialiseerd in trading, en dan met name medische goederen. Meer informatie is te vinden op www.innovativemedicals.nl

Chloe & Co. B.V. (Beautician and Skin Therapist)

Hoofdonderdeel bedrijf, samenhangend met de webshop van Chloe & Co voor online bestellingen en inzicht in het assortiment.

Chloe & Co. B.V. (Private labeling)

Verder produceren wij private label lijnen custom made. Apparatuur - make up - producten voor groothandels en/of importeurs.

ONS TEAM

MW. DIANA BLESING

CEO en founder van Chloé & Co. BV. Gedreven door haar passie voor huidtherapie en schoonheidsspecialisme is Mw. Blesing steeds op zoek naar innovaties en technologische vooruitgang voor ons assortiment apparatuur en producten. Voornemens om alleen bewezen technologieën op te nemen in het assortiment die hun effectiviteit al ruimschoots bewezen hebben. Alsnog komt het veelal voor dat wij Innovatieve ontwikkelingen als eerste op de markt presenteren.

MW. CASEY HUISWOUD

Backoffice Manager. Mw. Huiswoud zorgt ervoor dat elke mail en telefoon correct wordt verwerkt en dat alles op orde is. Casey is het aanspreekpunt van Chloé & Co. Casey heeft een zeer bekwame kennis gekregen van de beauty en chirurgische apparatuur welke wij verkopen en werkt al een aantal jaren binnen ons bedrijf.

TRAINSTER(S)

Onze trainsters verzorgen trainingen van alle apparatuur en producten welke u bij ons aankoopt. Door hun professionaliteit en jarenlange ervaring zijn alle trainingen gegarandeerd van hoogwaardig niveau.

BUITENDIENST MEDEWERKERS

Er zijn verschillende buitendienst medewerkers actief voor Chloe & Co. Indien u een buitendienst medewerker op bezoek wilt stuurt u dan een email naar: info@chloeco.nl

BANK- EN ADRESGEGEVENS

KANTOOR & CORRESPONDENTIE

Prof. J.H. Bavincklaan 2- 1hg
1183 AT, Amstelveen
T: 020 794 96 55
T: +31 20 794 96 55 (International)

INTRACOMMUNAUTAIRE GEGEVENS

KVK: 33301524
BTW nr. (VAT-number): NL807706267B01
EORI: NL807706267

MAGAZIJN

Nijverheidsstraat 14-A
2984 AH, Ridderkerk
T: 020 794 96 55
T: 0031207949655 (international)

BANKGEGEVENS

Bank: ING - Bank
Reknr: NL14INGB0004253218
Naam: CHLOE & CO. B.V.
Plaats: Amstelveen
Land: The Netherlands

Voor betalingen vanuit het buitenland
ING-BANK:
IBAN: NL14INGB0004253218
BIC: INGBNL2A
To Top