Nog 7 beschikbaar
SKU
COSM-006

Skin Activ

Log in om prijzen te zien en te bestellen

SkinActiv = Meso-Elektroporatie | Spierversteviging en celmembraan opening voor het toelaten van werkstoffen in de cel.

Hoogwaardige vitamines en mineralen kunnen met dit apparaat naar de kern van de cel worden getransporteerd. Dit resulteert in direct zichtbare huidverbetering ( electromagnetic therapy).

Advies: na een microdermabrasie behandeling de huid voeden met de SkinActiv voor een dieper resultaat.

Face: behandelkop 10 MM

Body: behandelkop 50 MM

 

Meso-elektroporatie:

Meso-elektroporatie is in de cosmetiek een relatief nieuw procédé om werkstoffen transdermaal naar binnen te sluizen. Door een zich snel ontladende condensator wordt een elektromagnetisch veld gegenereerd. Dit elektromagnetische veld dat gepulseerd gedurende 10 us tot 100 ms in stand wordt gehouden, zorgt voor het tijdelijk opengaan van de ion-kanalen in de celmembranen. Door deze ion-kanalen worden de werkzame stoffen tot diep in de huid getransporteerd via de transcellulaire route.

• Cel permeabiliteit wordt 400 keer vergroot

• Snelheid product doorlating: 1 gram/ 60-90 seconden 

 

Met de SkinActiv kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een specifiek effect te bewerkstelligen.

Het grote voordeel van de SkinActiv is dat het een behandelkop van 10 mm heeft voor het gezicht en een behandelkop van 50 mm voor het lichaam.

In de cosmetiek wordt meso-elektroporatie met veel succes toegepast in de strijd tegen onder andere huidveroudering (anti-aging), plaatselijke vetophopingen (lipolyse) en cellulite (Cellusage / Meso combi), striae en huidverslapping.

 

Voordelen SkinActiv:

• Geen injecties

• Zeer eenvoudig in gebruik

• Volkomen pijnloos

• Geen blauwe plekken

• Uitstekend te combineren met andere cosmetische behandelvormen, waaronder microdermabrasie en medische peels

• Ook inzetbaar voor lichaamsbehandelingen! Cellusage | Bekijk onder Steriele serums het nieuwe Anti-Stretch Mark serum specifiek voor het lichaam gemaakt!

 

Meso-Elektroporatie is gericht op het vergroten van de doorlaatbaarheid van de huid. Het werkt in op de transepidermale route en vergroot de doorlaatbaarheid van de lipidenmatrix en/of de doorlaatbaarheid van de hoorncellen. Hierdoor kunnen werkstoffen de huidbarrière doorbreken en tot diep in de huid doordringen.

 

De SkinActiv wordt geleverd inclusief steriele serums die nodig zijn om direct te kunnen starten met behandelen. De serums t.w.v. € 500,- ontvangt u er gratis bij!

 Inclusief gratis training

CE en FDA keurmerken

  

Maak een gratis account aan om productsheets, behandelptrotocollen en handleidingen te kunnen downloaden

 

Let op: dit product is geen Ultrasound of dermapen etc. Meso Electroporatie is het hoogstwaardige apparaat om werkstoffen echt in de huid te brengen waar nodig en werkt direct verstevigend op de spieren. Een dubbele werking dus. Absoluut niet te vergelijken met andere transdermale systemen. 

Wanneer er niet met de juiste serums behandeld wordt, is er veelal geen resultaat te bewerkstelligen omdat vele serums een te hoge molecuul hebben om de huidbarrière te kunnen doorbreken. De serums van Simildiet adviseren wij u voor hoogwaardige resultaten. Zie Simildiet serums voor meer informatie betreffende de vele mogelijkheden met werkstoffen.

To Top