SKU
C-800421

Xtra Skin Repair Serum | Simildiet

Log in om prijzen te zien en te bestellen

Het Xtra Lightening Serum van Simildiet is een lichte en niet-vette formule. Het is zeer hydraterend en reguleert de talgafscheding. 

Werking: Verkleint de poriën en regenereerd de huid van beschadigingen van buitenaf. Heeft een zeer verzachtend effect vermindert huidirritaties als gevolg van acné. Het homogeniseerd de huid en verzacht de imperfecties en glimmende delen. Brengt de natuurlijke helderheid en het zijdezachte uiterlijk van de huid terug. 

Ingrediënten: Hyaluronzuur, SH- Oligopeptide- 1 (EGF), Rutin, Organische Silicium, Phaseolus Lunatus-Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7

 

Presentatie: Pompflacon van 30 ml. 

Huidtype: Geschikt voor de vette en glimmende huid en de geïrriteerde huid met imperfecties, onregelmatigdheden en vergrote poriën. Ook aan te raden voor de huid met littekenweefsel als gevolg van acné. 

Toepassing: Gebruik het serum in de ochtend en in de avond, na het schoonmaken van de huid. Masseer met de vingertoppen in cuirculaire beweggingen een aantal druppels in op de belangrijkste gebieden van de huid  (rondom de oogkas, voorhoofd, oogleden en tussen de wenkbrouwen) totdat de huid het serum geheel heeft opgenomen.

To Top