SKU
00000

IMEurope Liposuctie machine

IMEurope’s liposuctie aspirators zijn technologisch zeer hoogwaardig en up-to-date met de technische normen van vandaag. Het vermogen van de IME aspirators is traploos in te stellenwaardoor een zeer sterk tot aan een zwak vermogen geboden wordt. De “no-tangle”-pneumatische voetschakelaar zorgt voor een betrouwbare Aan/Uit bediening op afstand. De tissue opvang-canister is in hoogte verstelbaar zodat deze altijd zichtbaar is. De Aisthesis maakt gebruik van de nieuwste technieken in geluidsonderdrukking om u een van de stilste aspiratiemachines te kunnen leveren van vandaag de dag.

De IME Chirurgische aspirators zijn verkrijgbaar in twee soorten. De 2540-serie biedt een mid-range vermogen. De 2550-serie biedt zeer veel vermogen. De 2550-serie is vereist voor high-volume liposuctie procedures.

Het maakt niet uit welk model u ook kiest, u zult tevreden zijn met de kwaliteit en de prestaties van uw systeem voor de komende jaren.

Krachtig, stil en betrouwbaar. Allemaal in een mobiele, draagbare, ruimtebesparende eenheid.

Voordelen:

  • Fluisterstil en toch zeer krachtig
  • Leverbaar in 2 modellen: Medium & Strong
  • Biedt de mogelijkheid om 4 tissue opvang-canisters tegelijkertijd te installeren. Elimineert de noodzaak opvang canisters te verwisselen tijdens de procedure (de standaard bijbehorende canister is de Abbot 2000 ml)
  • Inclusief 2 stroomnet aansluitingen die de chirurg in staat stelt meerdere elektrische toestellen aan te sluiten op de liposuctie machine
  • Optioneel: voetbediening
To Top